Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Kategorije

  A13411 BK-Bond 1/1

  Šifra artikla: 995241


  Cena

  885,00 RSD/KOM

  (Sa PDV-om)

  (0,00/5,00)

  Opis

  PRIMENA
  BK-Bond je visokoadhezivna podloga koja se prvenstveno koristi sa ciljem poboljšavanja prionljivosti na glatkim, slabo upojnim i problematicnim površinama, kao što su keramicke plocice, glatki betoni i ostale cvrste kompaktne neupojne površine.Proizvod BK-Bond razreden vodom se može koristiti i prilikom nanošenja glet masa, lepkova za keramiku, samorazlivajucih masa, mineralnih maltera i sl., na gips kartonske ili cementno-vlaknaste ploce, anhidrit podloge, visoko apsorbujuce maltere i druge cementne podloge. Nanošenjem BK-Bond vrši se vezivanje zaostale prašine i egalizacija površine, a na taj nacin se ostvaruje i bolje vezivanje narednog sloja za podlogu.

  PRIPREMA I NANOŠENJE
  Pre upotrebe BK-Bond obavezno dobro promuckati. Visokoadhezivna podloga se u slucaju primene na slabo upojnim površinama nanosi narazredena, cetkom ili kratkodlakim valjkom obicno u jednom sloju. Na ovako nanet premaz mogu se primenjivati neredni slojevi nakon min. 6h sušenja na normalnim uslovima (23°C i 50-60% r.v.v.), kada premaz postigne otpornost na grebanje. U slucaju primene na upojnim površinama proizvod je potrebno razrediti vodom u odnosu 1:3 (prajmer : voda). Razreden proizvod, nanositi cetkom, valjkom ili špricanjem u 1-2 sloja zavisno od upojnosti iželjenog efekta, po principu mokro na mokro.

  POTROŠNJA
  Oko 50-100 ml/m2, zavisno od upojnosti i namene.

  ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE
  12 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zašticeno od sunceve svetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

  PAKOVANJE
  1l.

  Kalkulator potrošnje

  Potrebno Vam je ovog proizvoda

  Slični proizvodi